Cartridgeonline Blog

Cartridgeonline.be biedt een uitgebreid gamma printer supplies. Alle soorten toners cartridge aan de beste prijs van alle topmerken.

 • 8 manieren om te besparen op Brother inktcartridges en toners

  Bespaar op brother toner price Bespaar op brother toner price

  8 manieren om te besparen op Brother inktcartridges

  Op het gebied van thuisprinters zijn de printers van Brother een van de meest betrouwbare. Of je nu een Brother HL-2140 laserprinter hebt of een Brother MFC-495CK inkjetprinter: je krijgt altijd de beste kwaliteit prints voor brieven, rapporten en foto’s. Maar ook al zijn de meeste printers tegenwoordig zeer betaalbaar, de meeste kosten ben je uiteindelijk kwijt aan het vervangen van je cartridges. Toch kun je als je een beetje oplet de kosten van je Brother cartridges tot een minimum beperken. Maak dan ook slim gebruik van de volgende 8 tips.

   1. Gebruik bij het printen de “draft mode” of de “economy settings”

  Gebruik dit zo vaak als het kan om zo min mogelijk printerinkt te verspillen. Vooral handig bij documenten die je alleen zelf nodig hebt.

  2.Maak er een gewoonte van om alles in zwart/wit te printen

  De kleurencartridges zijn duurder dan de zwarte cartridges. Zolang je print dus voor eigen gebruik is, print je alles in zwart/wit. Je hoeft het alleen maar even bij de printopties in te stellen op zwart/wit.

  3.Zet je printer uit als je niet hoeft te printen

  De meeste inkjetprinters maken zichzelf schoon als ze niet worden gebruikt (maar nog wel aan staan). Dit kost onnodig inkt. Laat je printer dus nooit lang aan staan als je hem niet gebruikt, zodat je Brother printerinkt alleen wordt gebruikt bij het printen.
  4.Print niet onnodig foto’s uit
  Het printen van onnodige foto’s en afbeeldingen kost een heleboel inkt. Als jouw print de afbeeldingen niet echt nodig heeft, laat ze dan weg en bewaar je inkt voor belangrijker printopdrachten.
  5.Print alleen het noodzakelijk van een webpagina
  Het is meestal niet nodig om een hele webpagina uit te printen. Selecteer alleen het gedeelte dat je nodig hebt, door de linker muisknop ingedrukt te houden en de benodigde tekst te selecteren. Of gebruik de print selectie knop voordat je gaat printen.
  6.Gebruik software om inkt te besparen
  Je kunt software om inkt te besparen downloaden op het internet, zoals het gratis InkSaver 2.0. Deze en andere software zijn ideaal om prints van goede kwaliteit te maken met zo min mogelijk inkt. Kies uiteraard voor software die compatible is met je printer en je computersysteem.
  7.Profiteer van (online) aanbiedingen
  Misschien wel de makkelijkste manier om te besparen op je Brother inktcartridges: maak gebruik van online aanbieders die Brother inktcartridges met korting aanbieden.
  8.Koop groots in
  Zeker als je veel print, koop dan meerdere inktcartridges tegelijkertijd en profiteer van bulkvoordelen. Zo kun je soms tot wel 30% besparen op cartridges! Voor beeld de toner TN-1050 toner voor hl1210w printer.
 • Gebruik je HP toners tot het uiterste

  HP TONERS langer gebruiken

  Gebruik je HP toners tot het uiterste

  Het merk HP voor printers is één van de populairste merken van de wereld naast Canon, Panasonic, Xerox, Brother en Epson. Hewlett Packard is ook bekend voor zijn laser-jet printers. HP is eigenlijk diegene die de eerste laser printer voor een desktop computer introduceerde, dit in het jaar 1984. Dit zorgde voor een impact binnen de drukkerij sector en gaf een kans voor de opkomst van de nieuwe laser-jet printers. HP printers staan bekend om hun duurzaamheid en efficiënte functionaliteit die de gebruikers tevreden stelt. Deze cartridges bevatten hoogwaardige toner poeder gemengd met polymeren die een uitstekende afdrukkwaliteit leveren. Ze bieden ook hoog (X versie) en laag (A versie) rendement cartridges. Hoog rendement tonercartridges zorgt ervoor dat je in grote volumes kunt afdrukken en bij deze meer kosten dan laag rendement cartridges.

  HP printcartridges kwaliteit en prestaties verbeteren:

  Sommige zaken kunnen de prestaties van uw HP toner cartridges verminderen. Dit moet je zeker voorkomen. Hier zijn enkele tips om je te helpen uw HP toners zo goed mogelijk te gebruiken: • Neem een Nota Van uw HP Toners Houdbaarheidsdatum - HP toners hebben een verwachte levensduur van ongeveer 24 maanden verdeeld tussen de houdbaarheidsdatum en de in gebruik genomen datum. De aanbevolen houdbaarheid van een HP tonercartridge duurt ongeveer 18 maanden, terwijl de overige zes maanden de verwachte levensduur is na de installatie van de HP toner in je printer. • Vermijd hitte, vocht of vochtigheid - Nooit HP toners blootstellen aan overmatige hitte of vochtigheid, aangezien dit de onderdelen kan beschadigen en hierdoor de tonerdeeltjes ongeschikt maakt voor laserprinters. Warmte zorgt ervoor dat de toner voortijdig smelt met het plastic, terwijl vochtigheid de tonerdeeltjes drassig maakt. Te veel blootstelling aan licht kan de lichtgevoelige eigenschappen van de HP toners beschadigen. • Verander de Cartridge Drum Unit - Als uw HP printer een aparte drum bevat, moet deze drum van tijd tot tijd vervangen worden. De gemiddelde levensduur van een imaging drum staat ongeveer gelijk aan de vervanging van drie toners. De meeste gebruikers maken de fout de toner cartridge te vervangen in plaats van het veranderen van de drum en dit telkens als de printer documenten afdrukt van normaal kwaliteit. • Laat uw toner nooit in de auto achter - Laat nooit je nieuwe aangekochte HP toners in de auto, want zelfs op koelere dagen kan de temperatuur de veiligheidsnormen overschrijden wat op zijn beurt zorgt dat het plastic in de cartridge worden verstoord. De kelder is ook geen goede plek, omdat het vochtig is. • Raak de Elektrische Component NIET aan – Bedwing jezelf en let er goed op dat je de elektrische onderdelen van uw HP toners niet aanraakt! Dat kan het apparaat beschadigen en invloed hebben op de prestaties. Volg deze tips op, zodat je zeker bent dat je de beste printafdrukken krijgt van je HP toners. Maar heel belangrijk! Zorg ervoor de je de HP toners koopt bij betrouwbare online retailers die alleen hoogwaardige HP toners aanbieden. Cartridgeonline.be de toner specialist is dé specialist in het leveren van kwaliteit compatibele printer voorzieningen, voor alle HP printers. Tevredenheid wordt gegarandeerd voor al uw printer noden. Onze 100% tevredenheidsgarantie wordt ondersteund door 2 jaar garantie op alle compatibele kwaliteit HP toners en inkten. Dus koop nu een compatibele kwaliteit HP toner van cartridgeonline.be!
 • Brother printer (HL/DCP/MFC) resetten na nieuwe toner.

  Printer zegt steeds "weinig inkt"

  Je hebt zojuist de inkt verwisseld, maar er staat nog steeds dat er te weinig is of dat deze bijna op is. Je bent niet de enige met dit probleem. Het komt vaker voor dat Brother printers zowel de OEM en compatibele lasertonercartridge verkeerd lezen. Het is een eenvoudig proces om dit bericht met deze melding van te weinig inkt te resetten zodat je printer weer zal werken.

  Reset melding weinig poeder voor DCP/MFC monochrome printer

  Volg deze stappen om het probleem op te lossen:
  1. Open de voorzijde van de inktopslag
  2. Op het printerscherm staat dan "voorkant is open"
  3. Druk op de knop "wissen" aan de voorzijde van de printer
  4. Dan zegt de printer "Drum vervangen?"
  5. Druk niet op 1 maar typ "*00" op het toetsenbord. Ster nul nul
  6. Op het scherm staat dan "Geaccepteerd". Sluit het klepje en hij zal de melding 'weinig inkt' resetten

  Reset melding weinig poeder voor HL Series Printers

  Met deze stappen reset je de melding weinig inkt:
  1. Open het klepje aan de voorkant
  2. Zet de printer uit
  3. Zet de printer weer aan terwijl je de knop GO ingedrukt houdt
  4. Als alle vier LED-lampjes aan zijn, laat de GO-knop dan los. De LEDs zullen uit gaan
  5. Druk twee keer op de knop Go. De 3 LEDs (toner, drum, papier) zullen gelijk aan gaan
  6. Druk vijf keer op de knop Go
  7. Licht papier zal knipperen
  8. Op dit punt is de status 'inkt bijna op' gereset. Sluit het klepje.
  * Let op: timing is belangrijk, dus wacht niet tijdens het drukken op de knoppen
 • Ook garantie bij een huismerk cartridge

  Ook garantie op uw printer bij een huismerk cartridge!

  Steeds meer mensen maken gebruik van huismerk cartridges. Logisch, want die zijn vele malen goedkoper dan originele cartridges. Een reden voor veel mensen om de huismerk cartridges niet te gebruiken is vaak dat ze bang zijn dat daarmee de garantie van hun printer vervalt. Gelukkig is er goed nieuws voor deze groep personen: de garantie op een printer kan nooit vervallen door het gebruik van huismerk cartridges.

  Koppelverkoop verboden

  Zowel nationale- als EU-wetgeving verbieden het fabrikanten om aan koppelverkoop te doen. Zij kunnen u dus niet verplichten om het merk cartridges van de fabrikant te gebruiken. U bent wettelijk gezien dan ook volledig vrij in de keuze van het merk cartridges. Bovendien hebben inmiddels verschillende merken (zoals HP en Brother) ook verklaringen gepubliceerd dat de garantie op hun printers niet vervalt door het gebruik van huismerk cartridges. Het tegengestelde is helaas ook waar: er zijn nog steeds printerfabrikanten die consumenten waarschuwen en intimideren over de huismerk cartridges en soms zelfs garantieaanvragen weigeren. Laat u hierdoor niet uit het veld slaan: u staat volledig in uw recht. Maak daar dus gebruik van!

  Wat te doen bij garantieweigering?

  Heeft u toch te maken met een verkoper die u de garantie weigert? Vraag dan altijd om een schriftelijke verklaring waarin duidelijk de reden voor weigering staat vermeld, inclusief het niet-discutabele bewijs dat het defect in de printer direct een gevolg is van een huismerk cartridge. Als het goed is, weet de medewerker dan dat hij of zij fout zit en zal dan alsnog de service bieden. Gebeurt dat nog steeds niet, neem dan contact met ons op voor verdere stappen.
 • Zo reset u uw Brother TN-3170/3280 toner

  Heeft u problemen met printen en zegt de printer dat u uw Brother TN-3170/Brother 3280 Toner moet bijvullen terwijl u dat net al gedaan heeft? Dan moet u nog één extra handeling verrichten, namelijk het resetten van uw tonercartridge. Deze video geeft aan hoe u te werk moet gaan en hieronder hebben we alle stappen ook nog eens duidelijk voor u uitgeschreven. Brother-TN-3280-Toner

  Resetten Brother TN-3170/3280 toner

  1. Haal de tonercartridge uit uw printer.
  2. Pak niet de kant waar u de toner moet bijvullen maar juist de andere zijde van de tonercartridge.
  3. Verwijder de twee schroeven van de beschermingskap voor het gedeelte met de witte tandwieltjes.
  4. Haal de kap los en kijk goed naar het meest rechtse tandwiel.
  5. Let op dat het haakje rechtsonder staat.
  6. Draai het tandwiel tegen de klok in, ongeveer 180 graden, zodat het haakje weer linksboven zit.
  7. Het tandwiel past dan weer precies in de andere tandwielen en de kap past er dan vervolgens ook weer op.
  8. Plaats deze beschermkap en schroef de schroeven vast.
  9. Plaats nu de tonercartridge weer in de printer en u kunt weer probleemloos afdrukken.
 • Zo reset u uw Brother TN-2010 toner

  Zegt uw printer dat u uw Brother TN-2010 toner moet bijvullen, terwijl u dat al gedaan heeft? Dan moet u eerst nog uw tonercartridge gaan resetten. In deze video ziet u hoe u te werk moet gaan en hieronder zijn alle stappen ook nog eens duidelijk voor u beschreven. Resetten Brother TN-2010 toner
  1. Haal de tonercartridge uit uw printer en houd deze vast waarbij u de kant van de witte tandwieltjes naar u toehaalt.
  2. Zet met een stift een stip rechtsonder op het rechter tandwiel, zodat u weet wat de oorspronkelijke stand van het wiel was.
  3. Verwijder vervolgens de twee grote schroeven die het gedeelte met de witte tandwieltjes bijeenhouden.
  4. Haal het meest rechtse tandwiel los.
  5. Draai het tandwiel tegen de klok in, ongeveer 180 graden.
  6. Het tandwiel past dan weer precies in de andere tandwielen. Wacht tot u een klik voelt.
  7. Plaats vervolgens de beschermkap er weer op en schroef de schroeven vast.
  8. U kunt nu de tonercartridge in de printer plaatsen en weer zorgeloos printen.
 • Ook garantie op uw printer bij een huismerk cartridge!

  Steeds meer mensen maken gebruik van huismerk cartridges. Logisch, want die zijn vele malen goedkoper dan originele cartridges. Een reden voor veel mensen om de huismerk cartridges niet te gebruiken is vaak dat ze bang zijn dat daarmee de garantie van hun printer vervalt. Gelukkig is er goed nieuws voor deze groep personen: de garantie op een printer kan nooit vervallen door het gebruik van huismerk cartridges. 4+ Koppelverkoop verboden Zowel nationale- als EU-wetgeving verbieden het fabrikanten om aan koppelverkoop te doen. Zij kunnen u dus niet verplichten om het merk cartridges van de fabrikant te gebruiken. U bent wettelijk gezien dan ook volledig vrij in de keuze van het merk cartridges. Bovendien hebben inmiddels verschillende merken (zoals HP en Brother) ook verklaringen gepubliceerd dat de garantie op hun printers niet vervalt door het gebruik van huismerk cartridges. Het tegengestelde is helaas ook waar: er zijn nog steeds printerfabrikanten die consumenten waarschuwen en intimideren over de huismerk cartridges en soms zelfs garantieaanvragen weigeren. Laat u hierdoor niet uit het veld slaan: u staat volledig in uw recht. Maak daar dus gebruik van!

  Wat te doen bij garantieweigering?

  Heeft u toch te maken met een verkoper die u de garantie weigert? Vraag dan altijd om een schriftelijke verklaring waarin duidelijk de reden voor weigering staat vermeld, inclusief het niet-discutabele bewijs dat het defect in de printer direct een gevolg is van een huismerk cartridge. Als het goed is, weet de medewerker dan dat hij of zij fout zit en zal dan alsnog de service bieden. Gebeurt dat nog steeds niet, neem dan contact met ons op voor verdere stappen.
 • Duurzaam Printen

  Whether in the office or at home in the private sphere: we print a lot of everyday documents, photos and other things. But is it always necessary to print out all the paperwork? In recent years we have seen the term sustainable printing, there is increasing again. Sustainable printing is a method of printing which can pollute the environment as little as possible. And there you have several options.

  Durable printing

  Less print

  From now on you always ask the question: is it necessary to print out? Today more and we still do more digital, so it is not always longer necessary to print out a document to read it. The time that people have been printing out their e-mails, is now a thing of the past. By printing less, need less paper and printing ink and makes the waste mountain of empty cartridges and toner reduced.

  Printed with environmentally friendly ink cartridges

  Nowadays, there are many possibilities of printing with environmentally friendly cartridges. Usually this type of cartridges recycled. It may also be that they are refillable. So do you stay longer with one cartridge so that the burden on the environment is also much less.

  Opt for another and less paper  Due to printing on paper that is more environmentally friendly, you're doing good business on the road to sustainable printing. Some organizations use recycled paper made ​​from pulp from waste paper. Please note that this paper does not always meet NEN and ISO standards. Yet this paper is fine for internal use. Or opt for instance for paper with an FSC label. To save even more on paper, it makes sense to go sided printing. To use half less paper than before.

  Choose a durable printer

  Printers come in all types and energy classes. Therefore, choose a printer that can print as energy efficient as possible. Most new printers use technologies that cause less ink and less energy is consumed. Also make sure that you set up your printers so that they automatically go to standby mode if not used for a while. Exit evening the office or go home to bed? Turn off all printer or use a timer.

  Would you like to work with durable printing? The above options can help with environmental conservation in the field of printing. Want to know more? Please contact us.

8 Item(s)