Type d'imprimante

Inktpatronen kiezen volgens Canon printer model

Bent u op zoek naar goedkope inktpatronen en toner van het merk Canon? Wij kunnen u hierbij helpen. Online of bij een fysiek verkooppunt, van het originele merk of van het huismerk, zwart-wit of in kleur, het kan allemaal. Waar kunt u het best toner en inktpatronen Canon kopen, en waar moet u hierbij op letten?

Waar u goedkope Canon inktpatronen en toner kunt kopen

Producten voor Canon printers zijn op diverse verkooppunten te verkrijgen, waaronder ook bij inktpatronen Colruyt. U kunt echter ook uw inktpatronen bestellen online, voor extra gemak. Vaak is het voordeliger om toner en inkt van het huismerk te kopen in plaats van het officiële merk. De huismerkproducten zorgen voor afdrukken van hoge kwaliteit, zonder dat u hier te veel voor hoeft te betalen.

Selecteer de juiste inkt en toner voor uw printer

Er zijn allerlei verschillende inktpatronen en tonercartridges beschikbaar die geschikt zijn voor verschillende types Canon printers. Let daarom goed op het serienummer van uw printer, om te zien welke inktpatronen en tonercartridges hierin passen. Heeft u bijvoorbeeld een Canon Pixma, dan selecteert u het juiste model hiervan, om te zien te krijgen welke cartridges hier geschikt voor zijn.

Verschillende soorten cartridges

Heeft u het juiste printermodel geselecteerd, dan heeft u vaak nog keus uit allerlei verschillende soorten cartridges. Zo zijn er reguliere cartridges beschikbaar in zwart, magenta, cyaan en geel, maar u kunt deze ook verkrijgen in een XL-formaat. Hier past meer inkt of toner in, waardoor de cartridges langer meegaan. Vaak is dit voordeliger dan het kopen van reguliere inktcartridges. U kunt er ook voor kiezen om een pakket van de verschillende kleuren aan te schaffen. Vaak is ook dit voordeliger dan het los kopen van de verschillende kleuren, én zo heeft u altijd een voorraadje achter de hand voor als de inkt of toner onverwachts op gaat. Een van de meest verkochte Canon producten, zijn de Canon inktpatronen 551, die geschikt zijn voor vele typen Canon Pixma printers.