Type d'imprimante

Brother printer cartridges

Voor een Brother printer hebt u ook cartridges nodig, die geschikt zijn voor de printer. Cartridges van het originele merk zijn vaak duur, om te compenseren voor de lage prijzen van de printer zelf. Dit kan echter ook goedkoper. U kunt goedkope Brother printer inkt kopen door het huismerk aan te schaffen, in plaats van het fabrieksmerk zelf. Daarnaast kunt u de cartridges ook opnieuw vullen om geld te besparen. Wilt u daarnaast ook goed bezig zijn voor het milieu, dan kunt u de Brother printer cartridges recyclen.

Brother printer cartridges vervangen

Is de inkt op, dan kunt u de cartridge in je Brother printer vervangen. De originele cartridges zijn duur, en daarom is het voordeliger om huismerk aan te schaffen. Deze zijn tot wel 70% goedkoper, omdat huismerken niet hoeven te compenseren voor de prijzen van goedkope printers. Met de afdrukkwaliteit is echter niets mis, u kunt nog steeds de prachtige afdrukken maken die u van uw Brother printer gewend bent. We kunnen u garanderen dat de inkt, ondanks de goedkopere prijs, zeker niet zal onderdoen voor een originele Brother cartridge.

Brother printer cartridges bijvullen

Om geen nieuwe cartridge te hoeven kopen, kunt u er ook voor kiezen om uw Brother cartridge zelf bij te vullen. In een navulset zit een fles inkt, een spuit, een naald en handschoenen, waarmee u zelf voor uw eigen refill van de printer inkt kunt zorgen. Lees voordat u begint de handleiding goed door, om eventuele fouten te voorkomen, en dan is uw Brother printer cartridge refill zo gebeurd.  Hiermee bespaart u kosten voor de inkt, en daarnaast kunt u nog steeds prachtige afdrukken maken.

Brother printer cartridges recyclen

Brother heeft een eigen team dat zich bezighoudt met het milieu: het Brother Earth team. U kunt uw eigen bijdrage doen aan een beter milieu door de inktcartridges te recyclen. U kunt uw lege cartridges gratis opsturen door middel van een gefrankeerde envelop, zodat ze gerecycled kunnen worden. Hierdoor draagt u zelf bij aan een beter en groener milieu.

Online goedkope inkt bestellen

Is uw inkt op, dan hoeft u tegenwoordig niet meer naar de winkel om nieuwe te kopen. Online zijn er al vele mogelijkheden om inkt te bestellen. Voor diverse merken kunt u online terecht om goedkope cartridges aan te schaffen, die snel bij u worden thuisbezorgd. Daarnaast kunt u online ook nog de meest voordelige keuzes maken, zodat u nooit te veel hoeft te betalen.

Inkt bestellen van allerlei verschillende merken

Elke printer is anders, en daarom moet u goed opletten welke inktcartridge u koopt, zodat hij goed past. U hoeft echter geen cartridges van het merk zelf aan te schaffen: deze zijn vaak erg prijzig. Online kunt u inktcartridges van huismerken vinden, die geschikt zijn voor vele merken printer. HP, Brother, Canon, Epson, u vindt het allemaal. De cartridges die u online bestelt zijn een stuk voordeliger dan wanneer u ze in een reguliere winkel koopt, omdat de webwinkels geen duur pand hoeven te huren. Hierdoor kunnen ze hun inkt een stuk goedkoper aanbieden. Voor sommige huismerken krijgt u zelfs meer inkt dan wanneer u het in de winkel had gekocht!
Naast cartridges zijn er ook nog navulsets te koop, waarmee u zelf uw eigen inktcartridge kunt bijvullen. Hiermee bespaart u nog meer in de kosten van de inktpatronen.

Inkt bestellen in België

Wanneer u de inkt bestelt bij een webwinkel in België, wordt het snel bij u thuis geleverd, zodat u hier niet lang op hoeft te wachten. U kunt betalen via internetbankieren voor ultiem gemak, maar via een acceptgiro kan natuurlijk ook.

De voordelen van online inkt bestellen op een rijtje

  • Online bestellen is gemakkelijk: u hoeft niet de deur uit
  • Online bestellen is vaak goedkoper dan in een reguliere winkel
  • Er is veel keus tussen inktcartridges, van vele verschillende merken
  • De inkt wordt zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgd