Type d'imprimante

Inkt en toner kiezen volgens Hp printer model

Als u een Hp printer heeft, dan heeft u hier ook benodigdheden als toner en inktpatronen voor nodig, om mooie afdrukken mee te maken. Dit hoeft echter niet duur te zijn. U kunt toner en inktpatronen Hp goedkoop online bestellen, door gebruik te maken van de cartridges van het huismerk. Deze zijn speciaal gemaakt voor de Hp printers, maar dan niet door het officiële merk. De huismerken hoeven namelijk niet met de prijzen van hun inkt te compenseren voor de lage prijzen van hun printers, waardoor zij de cartridges goedkoper kunnen aanbieden. Moet u uw Hp printer inkt vervangen? Of heeft u nieuwe toner nodig? Lees dan verder waar u dit kunt vinden.

Inktpatronen bestellen voor Hp printers

Wanneer u inktpatronen van Hp wilt bestellen, is het belangrijk dat u goed oplet wat het serienummer van uw printer is. Niet alle inktpatronen zijn namelijk beschikbaar voor elke Hp printer. De meest verkochte cartridges zijn inktpatronen Hp 301 en 364. Deze zijn beschikbaar in een reguliere versie en een XL-versie, waarmee u extra veel afdrukken kunt maken. U kunt ervoor kiezen om de patronen in het zwart te kopen, maar ze zijn ook beschikbaar in de kleuren cyaan, magenta en geel. Vaak is het voordeliger om een bundel van alle kleuren in één keer te kopen. Zo bespaart u geld, én heeft u een voorraadje inktpatronen beschikbaar voor wanneer u het nodig heeft.

Toner bestellen voor Hp printers

Voor het printen van foto’s in hoge kwaliteit, kunt u kiezen voor een geschikte tonercartridge voor uw Hp laser jet printer. De meest verkochte toners zijn onder andere de 38A, 126A en 130A. Ook deze cartridges kunt u aanschaffen in de kleuren zwart, magenta, cyaan en geel. Let ook bij het aanschaffen van nieuwe toner goed op welke cartridges geschikt zijn voor uw printer, door goed te kijken naar het serienummer van de printer of van een toner die u eerder heeft gebruikt. Zo kunt u lang genieten van vele afdrukken van de hoogste kwaliteit, met uw Hp inktpatronen en toner.