Type d'imprimante

Toner kiezen volgens Oki printer model

Heeft u een Oki printer, of overweegt u om er een te kopen? U kunt uw Oki printer kopen in de Oki printershop. Maar hiervoor heeft u natuurlijk ook toner nodig: het poeder dat u gebruikt om fotokopieën te kunnen maken met uw printer van Oki Belgium. Er zijn vele verschillende soorten printers van dit merk. Zo bestaat bijvoorbeeld de B-serie en de C-serie, maar ook de MB en ML serie. Voor elk van deze printers is een speciaal soort toner beschikbaar, die geschikt is voor de specifieke printer. Let daarom goed op dat uw toner passend is voor uw Oki printer. Hieronder worden een aantal printerseries en hun toners toegelicht.

Toners voor de Oki B-serie

Er zijn verschillende soorten toners voor Oki printers uit de B-serie, voor de verschillende typen printers. Kijk goed naar het serienummer, zodat u zeker weet welke toner u moet aanschaffen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Typ 9 low toner, die onder andere geschikt is voor de B4200. Met deze toner kunt u tot wel 2500 prints maken, van hoge kwaliteit.

Toners voor de Oki C-serie

Er bestaan ook veel Oki printers uit de C-serie, zoals de bekende C5070. Met toners voor printers uit deze serie kunt u tot 8000 pagina’s in zwart-wit afdrukken, en rond de 2000 pagina’s in kleur. Let ook bij printers uit deze serie goed op welke toner uw printer precies nodig heeft.

Toners voor de Oki MB-serie

Ook voor printers uit de Oki MB-serie zijn verschillende toners beschikbaar voor de verschillende modellen. Met elke toner bent u verzekerd van een hoog aantal afdrukken van de beste kwaliteit. Het enige waar u op moet letten is dat de toner die u wilt bestellen, geschikt is voor uw Oki printer.

Afdrukken met de Oki ML-printers

Voor de Microline printers van Oki, zoals de oki MC342DN, heeft u een ander soort manier van printen nodig. In plaats van toner en inkt maakt u hierbij gebruik van een inktlint, waarmee u wel 2 miljoen tekens kunt printen. Deze inktlinten zijn ook verkrijgbaar in de Oki shop.