Type d'imprimante

Inkt en toner kiezen volgens Xerox printer model

Xerox is een merk dat bekend staat om haar prachtige laserprinters, inktprinters en kleurenprinters, die afdrukken kunnen maken van hoge kwaliteit. Maar om dit resultaat te behalen, heeft u natuurlijk ook goede inkt en toner nodig. Maar waar koopt u nu inktcartridges en toner van goede kwaliteit, die ook nog eens betaalbaar zijn?

Waar goedkope inktpatronen kopen voor Xerox printers

Er zijn veel verschillende plaatsen om producten te kopen voor uw Xerox printer. U kunt ze natuurlijk bij printshops kopen, maar u kunt ook inktpatronen bestellen bij Colruyt of inktpatronen kopen online. Hetzelfde geldt natuurlijk voor toner. U kunt goedkoop inktpatronen bestellen en tonercartridges aanschaffen wanneer u kiest voor het huismerk. Het officiële merk moet de inkt en toner namelijk duurder verkopen, omdat ze de printers zelf zo goedkoop mogelijk willen maken. Het huismerk heeft hier geen last van, en kan de producten daarom goedkoper aanbieden. De kwaliteit van de inktcartridges en toner doet echter niet onder aan de officiële producten.

Het selecteren van goede inktcartridges en toner

Voor uw Xerox printer kunt u goede inktpatronen en toner kopen door te kijken naar het serienummer van uw printer of van uw huidige cartridge. Door op dit nummer te zoeken, krijgt u een lijst van geschikte toners te zien, die zorgen voor afdrukken van hoge kwaliteit in uw printer. Uit deze lijst kunt u kiezen welke kleuren inkt of toner u wilt, en welk formaat de cartridge moet zijn. De meeste cartridges zijn namelijk beschikbaar in de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel, en in een regulier en extra groot formaat. De meest voordelige optie is meestal een XL-cartridge, en een bundel van de verschillende kleuren. Zo krijgt u extra veel inkt en toner voor uw geld.

Heeft u geen Xerox printer? Dan kunt u natuurlijk ook cartridges van andere merken kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor goedkope toners Canon, Brother of Hp, afhankelijk van het merk printer dat u heeft.